شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
مدیریت كرونا ویروس در سایه تعامل مردم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین امینی خواه مسئول واحد مدیریت بحران شهرداری کهریزک گفت: با توجه به موج دوم شیوع کرونا کلیه نیرو های واحد مدیریت بحران با تمام قوا در خدمت مردم خواهند بود و عملیات پاکسازی شهر با جدیت بیشتر ادامه خواهد یافت.

مدیریت کرونا ویروس در سایه تعامل مردم

وی در ادامه افزود، مدیریت ویروس کرونا، یک تعامل همه جانبه می طلبد و مردم نیز می بایست با رعایت اصول بهداشتی که هر روز از سایت وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران نشر داده می شود عمل نمایند.

امینی خواه از مردم خواست با زدن ماسک در اماکن عمومی و فروشگاه ها، رها نکردن ماسک و دستکش در کف خیابان، استفاده از محلول های ضد عفونی، شستن مداوم دست ها با آب و صابون و رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی اعلام شده توسط ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا که به تایید ریاست محترم جمهور رسیده شهرداری را در راه مبارزه با این میهمان ناخوانده یاری نمایند.