شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
چهارمین جلسه كمیته فنی شهرداری كهریزك با حضور اعضای شورای اسلامی، مدیران شهر و فعالان عرصه ساخت و ساز انجام شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: این جلسه با رعایت پروتکل های بهداشتی و با محوریت رعایت قوانین، در ساخت و ساز های شهری و ادامه تعریض خیابان های فرسوده شهر تشکیل شد.

چهارمین جلسه کمیته فنی شهرداری کهریزک با حضور اعضای شورای اسلامی، مدیران شهر و فعالان عرصه ساخت و ساز انجام شد

وی به اهمیت تعامل بین شهرداری و سازندگان در توسعه و زیبا سازی شهر اشاره کرد و اظهار داشت تعامل فی مابین دوطرف می تواند رضایت شهروندان را نیز در پی داشته باشد و همه شهروندان می توانند از داشتن شهری با اصول و ضوابط استاندارد ساخت و ساز لذت ببرند.

یحیی پور به ادامه روند تعریض خیابان های قدیمی شهر اشاره کرد و خاطر نشان کرد با  ادامه همکاری معارضان در بافت های فرسوده به این مهم نیز دست خواهیم یافت. وی در پایان برای تمامی فعالان در زمینه ساخت و ساز آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون کرد و گفت: انشاالله با ادامه تعامل سازنده طرفین و رعایت اصول و قواعد ساخت و ساز ما را در راه مدیریت شهر یاری نمایید.