شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
دیدار بخشدار، رئیس شورای بخش و امام جمعه بخش با شهردار كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سعید رافضی مدیر واحد روابط عمومی با اعلام این خبر افزود: در روز چهاردهم تیر ماه مصادف با روز شهرداری ها و دهیاری ها امین بابایی بخشدار و حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه بخش کهریزک با یحیی پور شهردار کهریزک دیدار کردند.

دیدار بخشدار، رئیس شورای بخش و امام جمعه بخش با شهردار کهریزک

وی افزود: در این دیدار پس از تبریک این روز به شهردار، در مورد مسائل فرهنگی، عمرانی و اقتصادی شهر تبادل نظر شد. حجت الاسلام والمسلمین استیری ضمن تقدیدر و تشکر از خدمات خالصانه، بی منت و شبانه روزی شهردار کهریزک در این مدت کوتاه از تمامی مدیران و دست اندرکاران شهر کهریزک خواست تا به هر نحوی 14 تیر روز شهرداری و دهیاری را به نحو شایسته گرامی بدارند.

بابایی بخشدار کهریزک نیز به وظایف خطیر شهردارها و دهیار ها اشاره کرد و گفت: با توجه به جایگاه ویژه شهردار ها در مدیریت و توسعه کشور شهرداری ها را ریشه و بنیان گذار توسعه دانستند و برای یحیی پور شهردار کهریزک آرزوی موفقیت و بهروزی در ادامه راهشان نمودند.