شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
پیام شهردار كهریزك به مناسبت میلاد با سعادت ثامن االحجج امام رضا (ع)
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک در پیامی فرا رسیدن میلاد علی ابن موسی الرضا (ع) را به تمامی شیعیان جهان مخصوصا مردم عزیز و شهید پرور کهریزک تبریک و تهنیت گفت.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت میلاد با سعادت ثامن االحجج امام رضا (ع)

امام رضا(ع) نماد مردم سالاری دینی در حکومت اسلامی

وی اظهار داشت یازدهم ذیقعده مصادف است با میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و چه نعمتی بالاتر از این که سرزمین ایران اسلامی مفتخر به میزبانی آن امام غریب است و زیباتر آنکه مردمی که همواره دوستدار اهل بیت و حافظ ارزش ها و آرمان های اسلام بوده و هستند، همچون پروانه‌ ای عاشق گرد این شمع فروزان می چرخند و ارادت وافر خود را نسبت به این فرزند خورشید، به منصه ظهور می گذارند.

وی در پایان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد پربرکت آقا علی بن موسی الرضا(ع) به تمامی دوستداران و عاشقان آن امام رئوف خصوصا مردم شریف کهریزک ، از خداوند منان برای همگان توفیق کسب فیض و بهره مندی بیش از پیش از دریای فضائل و کرامات این سرچشمه زلال رحمت الهی را مسئلت داشت.