شنبه, 18 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
آراد كوه محور مذاكرات شهرداری های تهران و كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک با اعلام این خبر افزود، این جلسه در راستای برطرف کردن مشکلات و معضلات مرکز آراد کوه و همچنین رسیدگی به مطالبات و تعهدات شهرداری تهران نسبت به شهرکهریزک برگزار گردید.

آراد کوه محور مذاکرات شهرداری های تهران و کهریزک

شهردار کهریزک در ادامه گفت: در این جلسه که با حضور مدیران سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران برگزار گردید، ضمن برسی معضلات و مشکلات بوجود آمده برای شهر کهریزک، مصوباتی نیز در این راستا فی مابین ادارات به تصویب رسید.

وی در پایان اظهار داشت با عنایت به مذکرات انجام شده و همچنین در صورت عمل نمودن شهرداری تهران به تعهدات خویش نسبت به شهر کهریزک، در آینده شاهد اتفاقات روشنی در خور کهریزک خواهیم بود.