دوشنبه, 23 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
تجلیل از امامزادگان یاد آور تمدن دینی و ولایت پذیری است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک با اعلام این خبر افزود: بقا هر تمدن به ریشه های فرهنگی آن بستگی دارد و ریشه تمدن اسلامی سیره زندگی امامان و امام زادگان است.

تجلیل از امامزادگان یاد آور تمدن دینی و ولایت پذیری است

در روز تجلیل از امام زادگان و بقاع متبرکه ضریح مطهر امام زادگان شهر کهریزک عطر افشانی شد.

وی در ادامه افزود ضمن برپایی مراسم غبار روبی و عطر افشانی ضریح مطهر امام زادگان ابراهیم و اسماعیل (ع) و بی بی رقیه (س)، مراسم بیرق گردانی پرچم متبرک آستان قدس رضوی به مناسبت دهه کرامت نیز بر پا گردید، که نشان گر ولایت مداری و ولایت دوستی مردم شریف کهریزک است.

وی در پایان از امام جمعه، بخشدار و اعضای شورای شهر که ایشان را در این مراسم فرهنگی مذهبی همراهی نمودند تشکر نمود.

5.3.5.0
    V5.3.5.0