دوشنبه, 23 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
هفتم تیر روز باروری نهال عدالت انقلاب اسلامی
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور شهردار کهریزک، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه که مصادف است با ایام شهادت شهید والامقام دکتر بهشتی اظهار داشت شهید دکتر بهشتی و یاران وفادارش با خون خود نهال عدالت انقلاب اسلامی را آبیاری نمودند و این قبیل امور کمترین کاری است که می توان در حق این بزرگان انجام داد.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت روز قوه قضائیه

هفتم تیر روز باروری نهال عدالت انقلاب اسلامی

یحیی پوردر پایان ضمن تبریک این ایام به رئیس و قضات دادگاه عمومی بخش کهریزک اظهار داشت: هفته قوه قضائیه یاد آور نقش حساس قضاوت و نمایانگر جایگاه طلایه داران تامین سلامت اجتماعی و برگزاری عدالت هستند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0