دوشنبه, 23 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
جلسه دیدار و هم اندیشی سرهنگ آیین پرست بامدیریت شهری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک در این دیدار با سرهنگ آیین پرست به اهمیت نقش و جایگاه این نهاد نظامی در شهر اشاره کرد و گفت:  شهر کهریزک یکی از شهرهای روبه توسعه استان تهران محسوب می شود که باتوجه به رشد جمعیت و افزایش میزان مطالبات شهروندان نیازمند مدیریت یکپارچه می بلشد و تعامل و هم اندیشی نهادهای مختلف خدماتی، نظارتی، نظامی و اداری شهر با شهرداری می تواند شرایط مطلوبی را جهت خدمت رسانی مضاعف به شهروندان ایجاد کند .

در راستای ایجاد تعامل بین مدیریت شهری و سایر ادارات شهر، جلسه دیدار شهردار با فرمانده پادگان دژبان ارتش برگزار شد.

شهردار کهریزک در ادامه از فعالیت و خدمات این نهاد نظامی در محدوده شهر کهریزک قدردانی کرد و برگزاری جلسات مستمر با فرماندهان این‌مجموعه و سایر نهادهای اداری شهر را یکی از راهکارهای لازم و موثری جهت برون رفت از مشکلات شهر روبه توسعه کهریزک عنوان کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0