۱۳۹۹/۰۴/۰۳
واكاوی علف های خشك اراضی بایر شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک از ادامه طرح علف زنی اراضی بایر شهر خبر داد و گفت: باتوجه به خشک شدن علف های هرز و احتمال وقوع آتش سوزی عمدی و غیرعمدی در این اراضی و انتشار شعله های آتش به  سایر نقاط شهر طرح واکاوی علف های هرز در دستور کار روزانه نیروهای امورشهری قرار دارد.

واکاوی علف های خشک اراضی بایر شهر کهریزک

عملیات علف چینی اراضی بایر حاشیه محلات شهر کهریزک درحال اجراست.

وی از کشاورزان و شهروندان خواست تا درصورت مشاهده هرگونه تخلفی درخصوص آتش زدن محصولات کشاورزی و علف های هرز، موضوع را به نیروهای شهرداری و آتش نشانی اطلاع دهند.