۱۳۹۹/۰۴/۰۳
برگزاری سومین جلسه پدافند غیرعامل شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی با اعلام این خبر گفت: به منظور کاهش مخاطرات شهر جلسه پدافند غیرعامل شهرداری کهریزک برگزار شد و ۵ مصوبه قانونی در این جلسه پیگیری و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

برگزاری سومین جلسه پدافند غیرعامل شهرداری کهریزک

سومین جلسه پدافند غیرعامل شهرداری کهریزک برگزار شد.

وی در تکمیل این خبر گفت: اولین و مهمترین مصوبه مطرح شده بررسی و پیگیری مسیرهای دسترسی به خطوط ریل راه آهن در محدوده منطقه صنعتی احمدآباد بود که مقرر شد تدابیر لازم‌جهت افزایش و تعریض مسیرهای دسترسی صورت بگیرد.

معاون خدمات شهری و دبیر این جلسه افزود: یکی دیگر از مصوبات؛ پیگیری جهت رفع خطرات خطوط لوله نفت و گاز در محدوده شهر کهریزک بود  که بررسی این موضوع در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار گرفت.

فروغی پیش بینی تدابیر عمرانی رینگ دسترسی جنوبی شهر  از طرف معاونت شهرسازی را یکی دیگر از مصوبات این جلسه عنوان کرد.

وی برگزاری این جلسات را سوپاپ اطمینان مدیریت شهری و کاهش مخاطرات احتمالی شهر برشمرد و افزود: بنا به تاکید شهردار برگزاری جلسات پدافندغیرعامل و بررسی و اجرای مصوبات در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.