دوشنبه, 23 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
پیام تبریك شهردار كهریزك به مناسبت روز گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت معصومه
علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک در پیامی میلاد فرخنده و سراسر نور حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر را به اهالی شهر کهریزک به ویژه دختران این شهر تبریک‌گفت.

روز دختر فرصتی برای ترویج سیره ائمه اطهار در بین دختران ایران اسلامی است

یحیی پور در این پیام گفت: اولین ماه تابستان امسال مزین به  دهه نورانی کرامت و ولادت سراسر نور و با سعادت دو اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت فاطمه معصومه(س) و هشتمین اختر تابناک ولایت شده است که برهمه ما شیعیان و دوستداران ایشان واجب است تا این دهه نورانی را جشن‌گرفته و اولین روز این دهه را که به عنوان روز دختر نامگذاری شده است را گرامی بداریم.

شهردار کهریزک ، دهه کرامت و گرامیداشت روز دختر را فرصت مغتنمی برای ترویج سیره ائمه اطهار در بین دختران ایران اسلامی برشمرد و افزود: دختران ایرانی با تاسی از زندگی زنان بزرگ همچون حضرت فاطمه( س)، حضرت زینب( س) و سایر زنان شاخص اسلامی و ایرانی گام های بلند و موثری را در زمینه رشد و توسعه کشور برداشته اند و همواره برای کشورشان افتخار آفریده اند که امید است این حرکت ارزنده همچنان روبه اوج باشد و هر روز بیشتر از دیروز شاهد درخشش همه جانبه دختران در عرصه های ورزشی، فرهنگی، مذهبی، علمی و .... باشیم.

وی در پایان باری دیگر  میلاد فرخنده و سراسر نور کریمه اهل بیت و خواهر گرامی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر را به همه شیعیان جهان زنان و دختران ایران زمین تبریک و تهنیت گفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0