۱۳۹۹/۰۳/۰۷
مركز آتش نشانی شهرداری كهریزك؛ ركورددار عملیات اطفای حریق

مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک؛ رکورددار عملیات اطفای حریق

در هفته اخیر به طور میانگین روزانه ۲۰ حادثه آتش سوزی به مراکز آتش نشانی شهرداری کهریزک اطلاع رسانی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزگ؛ رسول قراقیه؛ مسئول مرکز آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به همجواری شهر کهریزک با اراضی کشاورزی و آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی از سوی کشاورزان در هفته اخیر با افزایش چشمگیر حادثه حریق در محدوده شهر کهریزک بوده ایم و نیرهاوی آتش نشانی دو ایستگاه شهر کهریزک روزانه به طور میانگین در ۲۰ نقطه از حاشیه شهر و روستاهای مجاور حضور یافته و با اطفای حریق از انتشار شعله های آتش به مناطق مسکونی و معابر جلوگیری بعمل آورده اند.

قراقیه در تکمیل این خبر افزود: هفته اخیر یکی از پرکارترین روزهای کاری نیروهای آتش نشانی شهرداری کهریزک محسوب می شود که خوشبختانه علی الرغم تماس های مکرر اعلام حریق، نیروهای آتش نشانی با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات  به موقع در محل حادثه حضور یافته و با اطفای حریق از گسترش دامنه آتش جلوگیری بعمل آورده اند.

مسئول مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک خاطر نشان‌کرد:طبق قانون حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، آتش زدن بقایای گیاهی جرم محسوب می شود  و علاوه بر آسیب رساندن به اراضی  کشاورزی،  به واسطه آتش زدن بقایای گیاهی شاهد سرایت آتش به اماکن عمومی و خصوصی دیگران خواهیم بود از این رو از شهروندان و کشاورزان تقاضا می شود با رعایت این قانون از ایجاد حوادث و حریق جلوگیری کنند.