۱۳۹۹/۰۳/۰۶
پایان عملیات آسفالت 1500 متری كوچه های محله عمارت، در شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ محمدی فرد؛ معاون فنی و عمران شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در راستای تامین رفاه حال اهالی و تسهیل مسیر تردد رانندگان معابر اراضی شورا آسفالت شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

پایان عملیات آسفالت 1500 متری کوچه های محله عمارت، در شهر کهریزک

عملیات آسفالت معابر شهرک تازه تاسیس واقع در اراضی شورا به پایان رسید.

وی افزود: در این عملیات یکهزار و سیصد متر از معابر پدیده واقع در اراضی شورا در یک لایه آسفالت توپکا شد که این پروژه عمرانی رضایت اهالی ساکن در این محله را دربر داشت.

محمدی فرد در پایان خاطرنشان کرد: به منظور بهسازی معابر ، آسفالت سایر معابر جدید و فرسوده شهر نیز بر اساس اولویت در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار دارد.

در این عملیات کوچه های پدیده پنج، هفت، نه و یازده مورد عملیات آسفالت قرار گرفت.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱