سه‌شنبه, 13 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
پیام تبریك سرپرست شهرداری كهریزك به مناسبت فرا رسیدن عید بزرگ مبعث
سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن 27 رجب سالروز مبعث پیامبر اکرم(ص) را به تمامی مسلمانان جهان به ویژه اهالی ولایت مدار شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام تبریک سرپرست شهرداری کهریزک به مناسبت فرا رسیدن عید بزرگ مبعث

عید مبعث سر آغاز توحید و یکتاپرستی درجهان اسلام است

سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک فرا رسیدن 27 رجب سالروز مبعث پیامبر اکرم(ص) را به تمامی مسلمانان جهان به ویژه اهالی ولایت مدار شهر کهریزک تبریک گفت.

هاشمی، مبعث را روز بزرگی برای  آغاز تاریخ باشکوه اسلام و شروع ماموریت الهی حضرت محمد(ص) برای دعوت مردم به سوی حق و یگانه پرستی عنوان کرد و گفت: حضرت محمد( ص)؛ پیامبر صلح و دوستی با معرفی دین مبین اسلام به عنوان یک سنت کامل در بین ادیان الهی گام بزرگی در مسیر اصلاح  زندگی بشری، ترویج توحید و یکتاپرستی و نفی هرگونه شرک و بت پرستی برداشت و در این مسیر سختی های بسیاری را متحمل شد اما بالاخره این راه  ناهموار به لطف خداوند و تلاش های پیامبر اعظم هموار شد و دین مبین اسلام در دیار عربستان و سپس سایر بلاد جهان منتشر شد و ایرانیان که سیرتشان با یکتاپرستی عجین بود از اولین گروه هایی بودند که به  دین کامل خاتم پیامبران ایمان آوردند و اکنون پس از گذشت بیش از ۱۴ قرن هنوز پرچم اسلام را برافراشته نگاه داشته اند و پیروی از  سنت محمد مصطفی( ص) را در راس امور زندگی شخصی و جامعه داری صیانت کرده اند.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه تقارن ایام نوروز و عید بزرگ‌مبعث را گرامی داشت و افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال"جهش تولید ملی"  نامگذاری شده است و انشالله به برکت وجود حضرت خاتم المرتبه؛ حضرت محمد( ص) و خاندانش این سال برای ملت ایران، سالی سرشار از سلامتی و در مسیر پیمودن جهش تولید ملی و رسیدن کامل به خودکفایی باشد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0