شنبه, 9 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
نوروز موسم نزدیكی و پیوند دلها و آرزوهاست
وی همزمان با تبریک فرا رسیدن سال نو،شهادت امام موسی کاظم هفتمین اختر تابناک ولایت را تسلیت گفت و همچنین عید بزرگ‌مبعث را نیز به مسلمانان جهان شادباش گفت و اظهار داشت: تقارن نوروز و این عید بزرگ مسلمانان را به فال نیک گرفته و سالی پر از سلامتی و شادکامی را برای همگان آرزومندیم.

پیام تبریک شهردار کهریزک به مناسبت فرا رسیدن سال نو

نوروز موسم نزدیکی و پیوند دلها و آرزوهاست

سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۹ را به تمامی ایرانیان به ویژه اهالی فهیم، مهربان و شریف شهر کهریزک تبریک گفت.

هاشمی؛ فصل بهار را یکی از باشکوه ترین جلوه های پرودگار برشمرد و گفت: عید نوروز حلقه پیوند بین میراث فرهنگ و تمدن ایران زمین و عظمت دین مبین اسلام است که سنت هایی چون صله ارحام، نظافت، نشاط و تعامل اجتماعی را معنامی بخشد.

وی همزمان با تبریک فرا رسیدن سال نو،شهادت امام موسی کاظم هفتمین اختر تابناک ولایت را تسلیت گفت و همچنین عید بزرگ‌مبعث را نیز به مسلمانان جهان شادباش گفت و اظهار داشت: تقارن نوروز و این عید بزرگ مسلمانان را به فال نیک گرفته و سالی پر از  سلامتی و شادکامی را برای  همگان آرزومندیم.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه این پیام نوروزی گفت: سال ۱۳۹۸ را با تمام سختی‌ها و کامیابی‌ها و تجربه‌های تلخ و شیرین پشت سر گذاشتیم و امیدوارم سال جدید را نیز در زیر سایه امامت آقا امام زمان( عج)  و ولایت مقام معظم رهبری  در همه ابعاد اقتصادی فرهنگی و اجتماعی موفق و کامیاب باشیم.

وی افزود: نوروز که موسم نزدیکی و پیوند دلها و آرزوهاست فرصت مناسبی است تا با یکدیگر عهد و پیمان ببندیم که تا رسیدن به شهری آباد و توسعه یافته و تحقق یک زندگی توأم با معنویت، آرامش، امید و دستیابی به کمال، لحظه ای از تلاش و کوشش دست برنداریم  و انشالله با همدلی و شکست ویروس کرونا دوباره در کنار هم مهربانی و باهم بودن را تجربه کنیم.

امیدوارم سال نو، سالی سرشار از موفقیت و سربلندی و احسن حال برای همگان باشد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0