۱۳۹۸/۱۲/۲۸
تجلیل از كاركنان شهرداری كهریزك در واپسین روزهای سال ۱۳۹۸خورشیدی
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در آخرین روزهای کاری سال ۹۸ از زحمات و تلاش کارکنان و مدیران حوزه های مختلف شهرداری تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

تجلیل از کارکنان شهرداری کهریزک در واپسین روزهای سال ۱۳۹۸خورشیدی

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در آخرین روزهای کاری سال ۹۸  از زحمات  و تلاش  کارکنان و مدیران حوزه های مختلف شهرداری تجلیل بعمل آمد.

وی افزود: در طول سال جاری اقدامات متعددی در قالب پروژه های  عمرانی، فرهنگی، ورزشی، و خدماتی در سطح شهر کهریزک به اجرا درآمده است که مجموع این خدمات نتیجه تلاش و همدلی کارکنان مدیریت شهری است که در این مراسم از یکایک این عزیزان قدردانی بعمل آمد.

هاشمی افزود: در این مراسم رییس و نایب رییس شورای اسلامی شهر کهریزک نیز حضور داشتند که در کنار این عزیزان از تلاش یکساله کارکنان قدردانی بعمل آمد و افق چشم انداز برنامه های سال ۱۳۹۹ نیز  برای کارکنان ترسیم شد.

سرپرست شهرداری کهریزک پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را به کارکنان تبریک گفته و برای آنان آرزوی موفقیت روز افزون داشت.