سه‌شنبه, 13 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
اتمام پروژه اسفالت خیابان ۱۷ شهریور شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به ضرورت بهسازی معابر؛ در بازدیدهای میدانی از سطح شهر ، آسفالت خیابان ۱۷ شهریور در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری قرار گرفت.

اتمام پروژه اسفالت خیابان ۱۷ شهریور شهر کهریزک

در راستای بهسازی معابر شهر، عملیات آسفالت خیابان ۱۷ شهریور به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سید مجتبی هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به ضرورت بهسازی معابر؛  در بازدیدهای میدانی از سطح شهر ، آسفالت خیابان ۱۷ شهریور در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری قرار گرفت.

وی در تکمیل این خبر افزود: در این عملیات عمرانی خیابان ۱۷ شهریور واقع در شهرک‌شهدای کهریزک به مساحت حدود 500 متر مربع آسفالت شد .

سرپرست شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: درطول سال ۹۸ بیش از 50  درصد معابر تازه تاسیس و فرسوده شهر کهریزک بهسازی و آسفالت شده است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0