شنبه, 9 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سید مجتبی هاشمی سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت و گفت: روز بزرگداشت شهدا هرسال در آستانه عید نوروز در حالی که فقط ۸ روز به پایان سال مانده، نامگذاری شده است. تا یادمان نرود ، مردانی بودند که برای تحقق آرامش امروز ما از گرانبهاترین، و بالاترین سرمایه خویش گذشتند و با حضور در جبهه حق علیه باطل و علیرغم تحمل سختی ها و دشواری ها در برابر تجاوز و زیاده خواهی دشمنان این مرزوبوم ایستادند و از میهن اسلامی دفاع کردند، تا مبادا حتی یک وجب از خاک پاک کشورمان به دست نامحرمان بیافتد .

۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ سید مجتبی هاشمی سرپرست شهرداری کهریزک در پیامی روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت  و گفت: روز بزرگداشت شهدا هرسال در آستانه عید نوروز در حالی که فقط ۸ روز  به پایان سال مانده، نامگذاری شده است. تا یادمان نرود ، مردانی بودند که برای تحقق آرامش امروز ما از گرانبهاترین، و بالاترین سرمایه خویش گذشتند  و با حضور در جبهه حق علیه باطل و علیرغم تحمل سختی ها و دشواری ها در برابر تجاوز و زیاده خواهی دشمنان این مرزوبوم ایستادند و از میهن اسلامی دفاع کردند، تا مبادا حتی یک وجب از خاک پاک کشورمان به دست نامحرمان بیافتد .
مردانی که با نثار جان خود خاک  ایران را به رنگ سرخ آغشته کردند تا به  دشمنان نشان دهند حتی یک قدم از آرمان های امام‌ راحلمان و اهداف انقلاب اسلامی،  کوتاه نمی آیند و حاضرند از جان شیرینشان مایه بگذارند تا اعتقادات و ارزش های اسلامی را حفظ کنند.
به همین دلیل نامگذاری روز بزرگداشت شهدا در اسفند ماه تلنگری بزرگ برای ماست که سال جدید را با یاد شهدای انقلاب اسلامی آغاز کنیم.
و انشاالله همه ما حافظان شایسته ارزش های اسلامی و آرمان های شهدا باشیم و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام بسزایی برداریم .
متاسفانه با توجه به ورود مهمان ناخوانده و بیماری منحوس موجود و پیرو دستور العمل ستاد مبارزه با ویروس کرونا ، مبنی بر پرهیز از اجتماعات، از سعادت دیدار حضوری خانواده های معظم شهدا محروم گشتیم، بر آن شدیم به صورت تلفنی با خانواده محترم شهدا گفتگو کرده و ضمن عرض تبریک سال نو، آرزوی صحت و سلامت برای خانواده محترم آنها داشته و ملتمس دعای خیر ایشان جهت سلامتی و رفع جمیع بلیات از مملکت اسلامی باشیم.

5.3.5.0
    V5.3.5.0