سه‌شنبه, 13 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
اتمام عملیات بازسازی و بازپیرایی بوستان مهدی آباد كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در راستای توسعه سرانه فضای سبز شهری؛ بازسازی تجهیزات و بازپیرایی فضای سبز بوستان قدیمی محله مهدی آباد شهر کهریزک به اتمام رسید.

اتمام عملیات بازسازی و بازپیرایی بوستان مهدی آباد کهریزک

عملیات بازپیرایی و بازسازی بوستان مهدی آباد شهر کهریزک به پایان رسید.

وی در تکمیل این خبر گفت: در این عملیات که از ابتدای دی ماه آغاز و در ابتدای اسفندماه به اتمام رسید،  مجموعه بازی کودکان که بر اثر گذشت زمان فرسوده شده بود، تعویض و براساس استانداردهای جدید، جایگزین شد.

سرپرست شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: همزمان با بازپیرایی فضای سبز بوستان و کاشت نهال و گل های فصلی، مبلمان و المان های شهری این بوستان نیز از جمله نیمکت ها، سطل های زباله و... نوسازی شد.

هاشمی اظهار داشت: بوستان مهدی آباد یکی از بوستان های قدیمی شهر کهریزک محسوب می شود که با بازسازی دوباره فضای مناسبی را برای استفاده اهالی و مسافران فراهم کرده است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0