شنبه, 9 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
اجرای طرح استقبال از بهار در محلات شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به نزدیک شدن فصل بهارحوزه های مختلف مدیریت شهرداری کهریزک طرح های متعددی را در قالب استقبال از بهار به اجرا درآوردند.

اجرای طرح استقبال از بهار در محلات شهر کهریزک

در آستانه عید نوروزطرح استقبال از بهار از سوی مدیریت شهرداری کهریزک درحال اجراست.

وی افزود: در طرح استقبال از بهار، شستشوی تمامی معابر، المان هاو مبلمان های شهری، لایروبی انهار، جمع آوری نخاله ها و زباله های انباشته شده در حاشیه محلات،بازپیرایی بوستان ها، رنگ آمیزی جداول در حال اجراست.

هاشمی خاطرنشان کرد: تا پایان اسفندماه تمامی اقدامات لازم در راستای نظافت و بهسازی نمای دیداری و فیزیکی شهر اجرا و به اتمام می رسد تا در فضایی آرام و زیبا به استقبال بهار برویم.

5.3.5.0
    V5.3.5.0