سه‌شنبه, 13 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
تشكیل فوری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ هاشمی؛ سرپرست شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به شرایط ویژه کشور و شیوع ویروس کرونا، پیشگیری و کنترل ابتلا به این ویروس به عنوان یکی از مهمترین اولویت های مدیریت شهرداری کهریزک تعریف شده است به همین منظور جلسه فوری ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک با هدف هم اندیشی و به کاربستن اقدامات لازم از سوی حوزه های مختلف مدیریت شهری با حضور مدیران ادارات شهر و شهرداری کهریزک برگزار شد تا بهترین راهکارها برای کنترل عوارض این بیماری پیش بینی و اجرا شود.

تشکیل فوری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک

جلسه فوری ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک با هدف به کلرگیری تدابیر پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا برگزار شد.

سرپرست شهرداری کهریزک در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری کهریزک به عنوان یکی از نهادهای اجرایی شهر از تمامی ظرفیت های موجود برای  نظافت شهر و پیشگیری از انتشار این ویروس در بین شهروندان بهره مند می شود تا انشالله با کمک‌و همیاری مدیران شهر و شهروندان بتوانیم این بیماری را شکست دهیم.

5.3.5.0
    V5.3.5.0