سه‌شنبه, 13 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
اتمام طرح پلاك كوبی مناطق صنعتی شهر كهریزك

اتمام طرح پلاک کوبی مناطق صنعتی شهر کهریزک

در راستای ساماندهی مناطق صنعتی شهر کهریزک؛ طرح پلاک کوبی این مناطق به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  وحید فروغی ؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: تاکنون مناطق صنعتی شهر کهریزک فاقد پلاک های منظم بود اما پس از اجرای طرح ممیزی و شناسایی نقطه به نقطه مناطق صنعتی شهر، طرح پلاک کوبی این منطقه در دستور کار واحد زیبا سازی قرار گرفت.

وی افزود: در این طرح بیش از هزاران پلاک آبی در مناطق صنعتی احمدآباد، تهران و مراکز صنعتی حاشیه شهر نصب شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت:اجرای این طرح علاوه بر شناسنامه دار کردن مناطق صنعتی، در شفاف سازی درآمد های ناشی از عوارض کسب و پیشه تاثیربسزایی دارد.

وی اظهار داشت: طرح پلاک کوبی سایر نقاط شهر کهریزک در سال گذشته به اجرا درآمده  است و در صورت فرسودگی پلاک ها شهروندان می توانند با اطلاع رسانی به معاونت خدمات شهری از طرح نوسازی پلاک ها بهره مند شوند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0