۱۳۹۸/۰۹/۱۰
پیام تبریك شهردار كهریزك به مناسبت فرا رسیدن روز ملی مجلس
اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک ۱۰ آذرماه روز ملی مجلس را به عموم شهروندان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تبریک گفت.

پیام تبریک شهردار کهریزک به مناسبت فرا رسیدن روز ملی مجلس

روز ملی مجلس، یادآور  احقاق حق ملت است

اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار  کهریزک  ۱۰ آذرماه روز ملی مجلس را به عموم شهروندان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تبریک گفت.

شهردار کهریزک اظهار داشت: روز مجلس متعلق به همه ملت است؛ چراکه تک تک مردم ایران با انتخاب درست و آگاهانه خود، مجلس رسمی شورای اسلامی را رقم می زنند تا نمایندگان منتخب آنان بتوانند بهترین و صریح ترین قوانین را برای بهبود کشور وضع کنند.

وی با اشاره به تاریخچه روز مجلس گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی کشور دهم آذرماه متقارن با سالروز شهادت آیت‌الله سیدحسن مدرس به‌عنوان روز مجلس نامگذاری شده است که این روز فرصت مغتنمی برای یاداوری شجاعت و رشادت این مرد بزرگ در مسیر احقاق حق ملت محسوب می شود.

نعمت زاده در پایان باری دیگر روز ملی مجلس را به فعالان این حوزه تبریک گفت.