۱۳۹۸/۰۸/۲۶
برگزاری اولین جلسه ستاد برف روبی شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک، وحید فروغی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: با توجه به آغاز اولین بارش های فصلی و احتمال بارش برف در هفته  آتی، جلسه هماهنگی ستاد برف روبی شهرداری با هدف پیش بینی تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات به شهروندان در زمان بارش نزولات جوی برگزار گردید.

برگزاری اولین جلسه ستاد برف روبی شهرداری کهریزک

وی افزود: به منظور ایجاد فضای مناسب خدماتی برای شهروندان در زمان بارش برف،  400 تن شن و نمک در غالب بسته های کوچک و مخازن دپو در نقاط قابل دسترس شهروندان(پل های غیر هم سطح، بوستان ها، مدارس و معابر شهر) جا نمایی گردید تا در مواقع لازم در اختیار این عزیزان قرار گیرد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک خاطر نشان کرد؛ باتوجه به پیش بینی های انجام شده در خصوص آماده باش نیروهای واحد امور شهری، تعمیر وتجهیز ماشین آلات مکانیکی و به کارگیری تدابیر لازم در زمان بارش برف و باران از آمادگی لازم برای روزهای پر بارش برخورداریم.