شنبه, 16 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
آماده باش اكیپ امور شهری شهرداری كهریزك در روزهای پر بارش
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی ، معاون خدمات شهری‌شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به بارندگی های فصلی و احتمال آبگرفتگی انهار سطح شهر، نیروهای امور شهری شهرداری کهریزک در نقاط آبگیر شهر مستقر شدند.

آماده باش اکیپ امور شهری شهرداری کهریزک در روزهای پر بارش

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی ، معاون خدمات شهری‌شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: باتوجه به بارندگی های فصلی و احتمال آبگرفتگی انهار سطح شهر، نیروهای امور شهری شهرداری کهریزک در نقاط آبگیر شهر مستقر  شدند.

وی در تکمیل این خبر گفت: از ابتدای فصل پاییز، لایروبی انهار محلات شهر در دستور کار  نیروهای واحد امور شهری قرار گرفته است و اکنون همزمان با بارش های فصلی اکیپ های امورشهری همراه با تجهیزات از انهار سطح شهر بازدید کرده و جهت رفع مشکلات آبگرفتگی در نقاط آبگیر درحال آماده باش به سر می برند تا در صورت بروز هرگونه حادثه ای بتوانند به موقع مانع آبگرفتگی انهار شوند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0