شنبه, 16 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
پیام شهردار كهریزك به مناسبت روز كتاب و كتابخوانی
اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک روز۲۴ آبان ماه روزی که به نام کتاب و کتابخوانی مزین شده است را به تمامی فرهیختگان و دوستداران کتاب و فعالان این حوزه تبریک گفت.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی

ترویج فرهنگ کتابخوانی، گام موثری در  مسیر توسعه شهر

شهردار کهریزک اظهار داشت: بررسی تاریخ گذشته اثبات کرده است که هیچ میراثی سودمندتر و با ارزش تر از کتاب نیست؛ چرا که کتاب، مایه هدایت راه، آرامش روح و تکامل  انسان است و حکمت های آن  جان انسان دا پرورش می دهد.

نعمت زاده خاطرنشان کرد: در جامعه ای که جهل و بی خبری نقطه ضعف آن به شمار می رود، ترویج فرهنگ کتابخوانی بهترین راهکار کاربردی برای رشد و ارتقای جایگاه واقعی جامعه و نجات مردمان محسوب می شود و مدیریت شهری کهریزک‌همواره از این اصل مهم غافل نبوده و با توسعه فضاهای کتابخانه ای و ایجاد بستر برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان ، گام های موثری در این مسیر برداشته است که برآیند این اقدامات تاثیر بسزایی در رشد آگاهی و دانش و فرهنگ اهالی و تسهیل مسیر خدمت رسانی به این عزیزان داشته است.

شهردار کهریزک روز کتابخوانی را روز  روز تفکر و اندیشیدن عنوان کرد و اظهار داشت: کتاب همیشه بهترین دوست انسان بوده و تأثیر مثبت آن در زندگی بشر قابل انکار نیست و امیدوارم که به بهانه فرا رسیدن این روز با  توسعه فضاهای کتابخانه ای بتوانیم، میزان سرانه مطالعه شهروندان را ارتقا دهیم و  فرهنگ غنی کتابخوانی را دربین شهروندان تسری دهیم.

نعمت زاده در پایان هفته کتابخوانی را به تمامی شهروندان به ویژه دانش آموزان که بیشترین سرانه مطالعه را به خود اختصاص داده اند، تبریک گفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0