شنبه, 16 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
پیام تبریك‌شهردار كهریزك به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر اكرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)
اسماعیل نعمت زاده در پیامی، شادباش خود را به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، سر سلسله مذهب تشیع به تمامی مسلمانان و اهالی شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام تبریک‌شهردار کهریزک به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)

میلاد سراسر نور پیامبر مهربانی و اختر ششم ولایت بر همگان مبارک باد

اسماعیل نعمت زاده در پیامی، شادباش خود را به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، سر سلسله مذهب تشیع به تمامی مسلمانان و اهالی  شهر کهریزک تبریک گفت.

شهردار کهریزک افزود: حضرت محمد(ص) به عنوان پیامبر رحمت و مهربانی الگوی کامل یک انسان بزرگ در تمامی همه عرصه ها از بدو اسلام تاکنون بوده است و باتوجه به زندگی سراسر نور و برکت آن حضرت و وجود بهترین، بالاترین و زیباترین حرکات و سکنات رفتاری در سیره ایشان باید کلمات و دستورات صادره از حضرت، برنامه زندگی همه انسان‌ها قرار گیرد و امیدوارم که ما نیز بتوانیم از این منشا خیر و برکت بهره کافی ببریم.

وی در پایان باری دیگر میلاد باسعادت پیامبر مهربانی و اختر ششم ولایت را به تمامی دوستداران ائمه اطهار(ع) تبریک گفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0