شنبه, 16 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
جلسات ملاقات مردمی شهرداری كهریزك، فرصتی برای تكریم ارباب رجوع است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک با اشاره به این خبر گفت: شهروندان همواره برای رسیدگی به مشکلات و مطالباتشان نیازمند برقراری ارتباط نزدیک با مدیران شهرداری هستند به همین منظور برگزاری جلسات ملاقات مردمی فرصت مغتنمی را برای پاسخگویی به خواسته شهروندان فراهم کرده است.

جلسات ملاقات مردمی شهرداری کهریزک، فرصتی برای تکریم ارباب رجوع است

شهردار کهریزک افزود: یکی از مهمترین دلایل انتخاب روز های پنجشنبه برای جلسات ملاقات مردمی، فراغت بیشتر شهروندان ومدیران شهرداری است که با مدیران با آرامش خاطر میتوانند  از نزدیک با شهروندان دیدار و مشکلات و مطالبات آنان را مورد بررسی قرار دهند.

وی دیدارهای چهره به چهره سبب افزایش اعتماد بین شهروندان و مجموعه مدیریت شهری و کاهش زمان و تسریع  پروسه رسیدگی به خواسته آنان در حوزه های مختلف شهرداری می شود که این موضوع تاثیر بسزایی در جلب رضایت شهروندان ایفا می کند.

نعمت زاده در ادامه اظهار داشت: علاوه بر جلسات ملاقات مردمی،شهروندان از طریق سامانه ۱۳۷ نیز می توانند صدای مطالبه خود را به گوش مدیران شهرداری برسانند و علاوه برآن برگزاری طرح پیاده روی کاری و حضور مجموعه مدیران شهرداری در محلات شهر نیز فرصت خوبی را برای دیدار چهره به چهره با اهالی فراهم‌می کند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0