شنبه, 16 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
آغاز بهسازی سالن ورزشی فردوسی شهدای قاسم آباد كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک با اشاره به این خبر گفت: باتوجه به ضرورت بهسازی سوله ورزشی مجموعه ورزشی شهدای قاسم آباد، کف سالن فردوسی به ارتفاع ۷ سانتی متر تخریب و خاکبرداری ، تسطیح و جهت اجرای عملیات مناسب سازی آماده شد.

آغاز بهسازی سالن ورزشی فردوسی شهدای قاسم آباد کهریزک

به منظور رفاه حال ورزشکاران شهر کهریزک،  سالن ورزشی ابوالقاسم فردوسی بهسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک با اشاره به این خبر گفت: باتوجه به ضرورت بهسازی سوله ورزشی مجموعه ورزشی شهدای قاسم آباد، کف سالن فردوسی به ارتفاع ۷ سانتی متر تخریب و  خاکبرداری ، تسطیح و جهت اجرای عملیات مناسب سازی  آماده شد.

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک افزود: در ادامه این عملیات کف سالن ورزشی بتن ریزی و ایزوگام شد و ۸۰۰ متر مربع از این فضا موزاییک شد.

محمدی فرد اظهار داشت: پس از اجرای چندین لایه مناسب سازی عمرانی سالن ورزشی، در انتها کفپوش ورزشی نصب می شود.

درحال حاضر این‌پروژه با ۲۰درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.

5.3.5.0
    V5.3.5.0