۱۳۹۸/۰۸/۱۹
بازسازی جداول خیابان ولیعصر كهریزك روبه اتمام است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد؛ معاون فنی شهرسازی و عمران شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: به منظور مناسب سازی معابر و هدایت آبهای سطحی در زمان بارش بارندگی های فصلی، طرح بازسازی جداول خیابان ولیعصر واقع در قاسم آباد کهریزک در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

بازسازی جداول خیابان ولیعصر (عج) کهریزک روبه اتمام است

وی در تکمیل این خبر گفت: باتوجه به فرسودگی جداول و نامناسب بودن شرایط فیزیکی معبر ولیعصر، بازسازی جداول ضلع جنوبی خیابان ولیعصر به طول ۴۰۰ متر به اجرا درآمد که در این عملیات پس از تخریب جداول فرسوده، جمع آوری آسفالت و نخاله های ناشی از اجرای پروژه و زیرسازی و بتن ریزی ، جداول جدید در این نقطه جانمایی شد که این طرح علاوه بر بهسازی محیط وزیباسازی دیداری شهر در جلوگیری از آبگرفتگی معابر در زمان بارندگی های فصلی نیز تاثیر بسزایی دارد.

درحال حاضر این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که تا پایان آبان ماه به اتمام می رسد.