يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
پیگیری مصوبات پیاده روی كاری محله كریم آباد و تبائین
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک در تکمیل این خبر گفت:در راستای رسیدگی سریع به مشکلات اهالی محلات، طرح پیاده روی کاری مدیران شهرداری در محلات شهر کهریزک به اجرا در آمد که هفته گذشته در دیدار چهره به چهره با اهالی محلات تبایین و کریم اباد، مشکلات و مطالباتی از سوی اهالی این محلات مطرح شد که رسیدگی به این درخواست ها پس از کارشناسی مدیران حوزه های مختلف شهرداری در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

پیگیری مصوبات پیاده روی کاری محله کریم آباد و تبائین

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک در تکمیل این خبر گفت:در راستای رسیدگی سریع به مشکلات اهالی محلات، طرح پیاده روی کاری مدیران شهرداری در محلات شهر کهریزک به اجرا در آمد که هفته گذشته در دیدار چهره به چهره با اهالی محلات تبایین و کریم اباد، مشکلات و مطالباتی از سوی اهالی این محلات مطرح شد که رسیدگی به این درخواست ها پس از کارشناسی مدیران حوزه های مختلف شهرداری در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

نعمت زاده گفت: در دیدار هفته گذشته توسعه بوستان محله ای آتش نشان تبائین، نصب وسایل بازی در بوستان محله ای کریم آباد، جمع آوری نخاله های واقع در معابر حاشیه ای، رنگ آمیزی دیوار ها و... از سوی اهالی محلات مطرح شد که پس از یک هفته و بازدید مجدد از این محلات، اکثر این موضوعات مطرح شده مورد رسیدگی قرار گرفت و مابقی مطالبات در فهرست طرح های جاری قرار گرفته است.

شهردار کهریزک این پیاده روی های کاری را یکی از راه های افزایش اعتماد مردم و جلب رضایت آنان از فعالیت مدیریت شهری عنوان کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0