يکشنبه, 28 مهر 1398
تجلیل مدیریت شهری از مردان سبزپوش كلانتری ۱۷۰ كهریزك

به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتطامی

تجلیل مدیریت شهری از مردان سبزپوش کلانتری ۱۷۰ کهریزک

به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی ، آیین تجلیل از رییس و معاونان کلانتری ۱۷۰ کهریزک با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ اسماعیل نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: نیروی انتظامی یکی از مهمترین حلقه های ایجاد امنیت و آرامش در جامعه است و باعث افتخار است که تلاشگران عرصه نیروی انتظامی شهر کهریزک همواره در آرام سازی محیط شهر و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای ضریب امنیت شهر نقش بسزایی داشته اند که ما در مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک همواره مدیون شما عزیزان هستیم.

شهردار کهریزک در ادامه افزود: نیروی انتظامی یکی از بازوهای اجرایی و یاری رسان تمامی نهادهای شهر است و همه ما وظیفه داریم در راستای خدمت رسانی به شهروندان و انجام رسالت نیروی انتظامی گام برداریم و با رعایت قانون و اگاه سازی شهروندان نسبت به قوانین و حقوق شهروندی  وقوع تخلفات و جرایم را پیشگیری و کاهش دهیم.

5.3.5.0
    V5.3.5.0