يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
اجرای طرح پاكسازی جهادی در اراضی سمیعی كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی؛ معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در راستای رسیدگی به درخواست ساکنان اراضی سمیعی مبنی بر نظافت و جمع آوری نخاله های موجود در معابر این محله ، طرح جهادی پاکسازی در این محله تازه تاسیس کلید خورد و به مدت ۵ روز  پاکسازی تمامی معابر و جمع آوری نخاله های ساختمانی از سوی نیروهای واحد خدمات شهری شهرداری کهریزک به اجرا درآمد.

اجرای طرح پاکسازی جهادی در اراضی سمیعی کهریزک

طرح جهادی پاکسازی معابر اراضی سمیعی با هدف بهسازی محیط زیست شهری در دستورکار واحد خدمات شهری شهرداری کهریزک قرار گرفت.

معاون خدمات شهری شهردار کهریزک در ادامه از اجرای طرح زیرسازی و مخلوط ریزی معابر اراضی سمیعی خبر داد و گفت: باتوجه به تازه تاسیس بودن محله سمیعی و رونق ساخت و ساز در این محله برخی از معابر این محله به دلیل فعالیت عمرانی اهالی و نیاز به حفاری جهت انشعاب آب و گاز و... آسفالت نشده است به همین منظور جهت سهولت تردد اهالی و جلوگیری از گل و لای در زمان بارندگی، عملیات زیرسازی و مخلوط ریزی در معابر شرقی و غربی اراضی سمیعی به اجرا درآمد.

فروغی خاطر نشان کرد: باتوجه به آغاز فصل پاییز و شروع بارندگی های فصلی؛ زیرسازی و مخلوط ریزی در معابر این‌محله سهولت تردد عابران و در نتیجه رضایت اهالی محله را در برداشته است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0