يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
كاشت ۳۰ هزار گل پاییزه در فضای سبز شهركهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ داریوش خطیر ، مسئول واحد فضای سبز،سیما و منظر شهری شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: بنا به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر تلطیف فضای سبز شهر، کاشت گل های پاییزه در تمامی بوستان ها، بلوارها و معابر شهر کهریزک آغاز شد.

کاشت ۳۰ هزار گل پاییزه در فضای سبز شهرکهریزک

باتوجه به فرا رسیدن فصل پاییز، کاشت گل های فصلی خزان پذیر در بوستان ها و معابر شهر کهریزک آعاز شد.

وی در تکمیل این خبر گفت: باسرد شدن نسبی هوا و آسیب پذیر بودن گل های تابستانه، گل های مقاوم در برابر سرما جایگزین گل های فصلی موجود در فصاهای سبز شهر شد.

خطیر افزود: در طرح جایگزین سازی گل های فصلی، ۲۰ هزار گلدان گل داوودی و ۱۰ هزار گلدان گل کلم تزیینی در بوستان ها و فضاهای عمومی شهر کهریزک درحال کاشت است.

وی اظهار داشت: کاشت گل های فصلی در زیبا سازی فضای دیداری شهر و تلطیف هوای شهر نقش بسزایی دارد.

مسئول فضای سبز شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: تمامی گل های آماده کاشت در باغ تولیدات گیاهی شهرداری کهریزک کشت و پرورش یافته است که این موضوع در کاهش هزینه های تحمیلی به شهرداری به طور چشمگیری تاثیر گذار است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0