يکشنبه, 28 مهر 1398
آرامش و امنیت شهر را مدیون مردان سبز پوش نیروی انتظامی هستیم

پیام تبریک شهردار کهریزک به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی
آرامش و امنیت شهر را مدیون مردان سبز پوش نیروی انتظامی هستیم
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک سیزدهم مهر ماه آغاز هفته بزرگداشت نیروی انتظامی را فرصتی برای گرامیداشت مردان سبزپوش و همیشه درصحنه نیروی انتظامی و شهدای معزز این نهاد مقدس دانست.
شهردار کهریزک با اشاره به نقش ارزشمند نیروی انتظامی در ایجاد آرامش و امنیت جامعه گفت: اقتدار و تلاش دلسوزانه نیروی انتظامی در کنار سایر نهادهای اداری و اجرایی شهر تاثیر بسزایی در برقراری نظم و امنیت دارد و وظیفه خود می دانم به مناسبت فرا رسیدن این روز به تمامی روسا و فعالان حوزه نیروی انتظامی به ویژه کلانتری ۱۷۰ شهر کهریزک که همیشه یار و یاور مردم و مدیریت شهری بوده اند، تبریک و خداقوت بگویم.
نعمت زاده اظهار داشت: تعامل و همکاری موثر نیروی انتظامی یکی از رموز آرامش شهر محسوب می شود و مدیریت شهری در کنار سایر وظایف ذاتی خود در شهر با ایجاد بستر مناسب همکاری و تقویت این نهاد، فرصت مناسبی را برای برقراری امنیت پایدار و در نتیجه تحقق پیشرفت در حوزه های مختلف را رقم می زند چرا که ما براین باور هستیم که تمامی تحولات‌ و پیشرفت های فیزیکی و خدماتی شهر در سایه امنیت ایجاد می شود.
وی باری دیگر فرا رسیدن این ایام را که به یاد رشادت های تلاشگران و شهدای نیروی انتظامی در تقویم روزشمار به ثبت رسیده است را به تمامی فعالان این عرصه که همواره در مسیر پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و برقراری نظم و امنیت جامعه گام برمی دارند، تبریک و برای موفقیت روزافزون مردان غیور نیروی انتظامی آرزوی کامیابی کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0