يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
تقدیر شهردار كهریزك از ورزشكاران و قهرمانان مسابقات كیك بوكسینگ اوراسیا
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک : اسماعیل نعمت زاده شهردار کهریزک به ورزشکاران نام آور شهر کهریزک که در مسابقات کیک بوکسینگ اوراسیا پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند، خداقوت و این پیروزی را تبریک گفت.

تقدیر شهردار کهریزک از ورزشکاران و قهرمانان مسابقات کیک بوکسینگ اوراسیا

آیین تجلیل از مربی و ورزشکاران شهر کهریزک که در مسابقات بین المللی کیک بوکسینگ اوراسیا به مقام دومی و سومی دست یافته اند با حضور شهردار ، اعضای شورای اسلامی و متولیان ورزش شهر کهریزک برگزار شد.

نعمت زاده در جمع ورزشکاران گفت: شهر کهریزک از دیرباز یکی از شهرهای ورزشی و قهرمان پرور شهرستان ری بوده است که ورزشکاران این شهر همواره در رشته های مختلف ورزشی به ویژه رشته های رزمی خوش درخشیده اند.

شهردار کهریزک افزود: درخشش ورزشکاران این شهر در مسابقات بین المللی کیک بوکسینگ اوراسیا و کسب مقام دوم وسوم این مسابقات یکی از افتخارات شهر کهریزک‌محسوب می شود که مسئولان و مردم شهر هرگز تلاش و همت و آوازه قهرمانی این عزیزان را فراموش نمی کنند.

در پایان این مراسم از مربی و ورزشکاران با اهدی لوح وهدیه تقدیر بعمل آمد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0