چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
پیام تبریك شهردار كهریزك به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر
نعمت زاده؛ شهردار کهریزک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز ملی دختران را به تمامی اهالی شهر کهریزک  به ویژه دختران ساعی و پرتلاش و نجیب این شهر تبریک‌گفت.

پیام تبریک شهردار کهریزک به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه(س)

تربیت دختران در سایه الگوی بانوی عفاف و طهارت، سرمایه گذاری برای نسل آینده است.

شهردار کهریزک در ادامه این پیام دختران را سفیران مادران امروز برای تربیت نسل آینده معرفی کرد و گفت: هر اندازه که ما در هرجایگاهی چه مسئولیت های اجرایی و چه در جایگاه خانواده برای تربیت دخترانمان تلاش کنیم بی شک برای تعالی نسل آینده سرمایه گذاری کرده ایم و چقدر ارزشمند است که در این مسیر پرفراز و نشیب برای تربیت دختران و فرشتگان مهربانی از سیره و منش حضرت معصومه ( س)  بانوی عفاف و طهارت و نجابت خاندان مطهر  امامت الگوبرداری کنیم تا انشالله به سر منزل مقصود نائل آییم.

نعمت زاده در ادامه باری دیگر فرا رسیدن روز میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) ، دهه کرامت و روز ملی دختر را به تمامی اهالی کهریزک تبریک گفت و اظهار داشت:  امیدوارم در این روز فرخنده که به نام دختران نامگذاری شده است بتوانیم با استفاده معنوی از مقام شامخ اولیاء خدا، به ویژه حضرت معصومه(س) فرصت درک و شناخت بیشتر این نشانه های الهی را داشته باشیم

5.3.5.0
    V5.3.5.0