چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
برگزاری طرح ملی آموزش همگانی برای اعضای ستاد مدیریت بحران شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ مریم شرفی با اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش آگاهی و مهارت اعضای ستاد مدیریت بحران در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی؛ کارگاه آموزشی کمک های اولیه و طرح ملی آموزش همگانی برگزار شد.

برگزاری طرح ملی آموزش همگانی برای اعضای ستاد مدیریت بحران شهر کهریزک

دوره آموزشی کمک های اولیه و آموزش همگانی در برابر مخاطرات برای اعضای ستاد مدیریت بحران شهر کهریزک برگزار شد.

مسئول واحد آموزش شهرداری کهریزک هدف از تشکیل این کارگاه آموزشی را آشنایی اعضای ستاد مدیریت بحران با کمک های اولیه در مواقع ضروری و راهکارهای مقابله با مخاطرات از قبیل سیل و زلزله و... عنوان کرد.

در این کارگاه آموزشی یکروزه تمامی موارد آموزشی با مربیگری خانم جعفری؛ کارشناس امداد و نجات مرکز هلال احمر شهرستان ری به طور عملی و تئوری آموزش داده شد

5.3.5.0
    V5.3.5.0