چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
اتمام طرح تامین روشنایی در معابر و بوستان های شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ وحید فروغی تامین روشنایی بوستان ها و معابر شهر کهریزک را از اولویت های واحد تاسیسات بر شمرد.

اتمام طرح تامین روشنایی در معابر و بوستان های شهر کهریزک

در راستای تامین روشنایی معابر و بوستان های شهر کهریزک، پایه چراغ در بوستان های شهر کهریزک جانمایی و نصب شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک اظهار داشت: بنا به تاکید شهردار کهریزک مبنی بر رفع نقاط تاریک شهر در جهت ارتقای امنیت شهروندان، پس از بازدیدهای میدانی از سطح معابر شهر، نقاط تاریک و فاقد روشنایی کهریزک شناسایی و تامین روشنایی این معابر و بوستان ها در دستور کار واحد تاسیسات شهرداری کهریزک قرار گرفت.

وی در تکمیل این خبر گفت: در طرح تامین روشنایی معابر ۵۰ پایه چراغ در خیابان شهید درختی، ۱۰ پایه چراغ در محله کریم آباد. ۲۰ پایه در خیابان ولیعصر(عج) محله قاسم آباد و ۶۷ پایه چراغ در خیابان ۶۰ متری امام حسین(ع) جانمایی، نصب و روشن شد.

فروغی در ادامه به اجرای طرح تامین روشنایی در بوستان های شهر نیز اشاره کرد و گفت: باتوجه به آغاز فصل تابستان و افزایش میزان استقبال شهروندان از بوستان های شهر، ۱۲ پایه چراغ روشنایی در بوستان بانوان،۲۴ پایه چراغ در بوستان شهید پاکنهاد و ۱۰ پایه چراغ در بوستان پرستار نصب شده است.

وی خاطر نشان کرد: در این عملیات تامین روشنایی که از سوی واحد تاسیسات معاونت خدمات شهری به اجرا درآمد در مجموع 193پایه چراغ پس از اجرای عملیات عمرانی حفاری، فونداسیون و کابل کشی در معابر و بوستان های شهر نصب و فضای تاریک این نقاط را روشن و امنیت محلات شهر را ارتقاء داد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0