يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
چراغ معابر و بوستان های شهر كهریزك روشن شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک، وحید فروغی از تعویض لامپ های سوخته پایه چراغ های سطح شهر کهریزک خبر داد.

چراغ معابر و بوستان های شهر کهریزک روشن شد

عملیات رفع خاموشی معابر و بوستان های شهر کهریزک اجرا شد.

معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک افزود: در راستای درخواست شهروندان بازدیدهای میدانی لازم از سوی نیروهای تاسیسات جهت شناسایی لامپ های سوخته پایه چراغ های سطح شهر  صورت گرفت و در راستای رفع خاموشی معابر و بوستان ها ۳۵۰ لامپ  سوخته تعویض و لامپ های سالم و کم مصرف جایگزین شد.

وی اظهار داشت: طرح تامین روشنایی و تعویض لامپ های سوخته در بوستان های معراج، لاله، آفتاب و معابر خیابان بهشتی، عبدل آباد، محوطه پشت درمانگاه و سایر نقاط شهر به اجرا درامد که این طرح رضایتمندی شهروندان را دربر داشته است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0