۱۳۹۸/۰۴/۰۴
برگزاری نشست هم اندیشی مسئولان و ائمه جماعات شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ نعمت زاده؛ مهمترین هدف از برگزاری هم اندیشی مسئولان با ائمه جماعات مساجد شهر کهریزک  را  ترویج مفاهیم فرهنگی و مذهبی  برشمرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

برگزاری نشست هم اندیشی مسئولان و ائمه جماعات شهر کهریزک

در راستای تبادل نظر بین مسئولان وائمه جماعات مساجد شهر کهریزک، جلسه هم اندیشی مشترکی برگزار شد.

شهردار کهریزک در تکمیل این خبر گفت: در راستای ایجاد حلقه ارتباطی مناسب و تاثیرگذار بین مسئولان و ائمه جماعات، شهر درخصوص شناسایی آسیب های اجتماعی و رفع معضلات مطروحه، جلسه هم اندیشی با حضور امام‌جمعه محترم، بخشدار و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک با ائمه جماعات مساجد کهریزک برگزار شد.

وی افزود: مساجد  یکی از شاخص ترین اماکن مذهبی و فرهنگی شهر هستند که با تقویت این ظرفیت ها می توان سهم برخورداری شهروندان را از برنامه های دینی، فرهنگی و آموزشی افزایش داد و مدیریت شهری نیز به منظور ارتقای سهم برخورداری شهروندان از پتانسیل مساجد از هیچ حمایت و تلاشی فرو گذار نیست.

در این جلسه نقطه نظرات هریک از ائمه جماعات و مسئولان درخصوص معرفی مشکلات و آسیب های اجتماعی شهر و راهکارهای رفع آن  مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.