۱۳۹۸/۰۳/۲۷
عملیات ساخت حوضچه بتنی ذخیره آب فضای سبز در  شهر كهریزك

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

عملیات ساخت حوضچه بتنی ذخیره آب فضای سبز در  شهر کهریزک

عملیات ساخت حوضچه بتنی ذخیره آب فضای سبز شهر کهریزک در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: در راستای تامین آب مورد نیاز فضای سبز شهر کهریزک ، ساخت حوضچه بتنی ذخیره آب در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

وی در تکمیل این خبر افزود: این پروژه عمرانی ظرفیت ذخیره ۱۸۵ هزار لیتر آب را دارد که با بهره برداری از این حوضچه آبیاری بخش قابل توجهی از فضای سبز شهر را تامین‌می کند.

وی افزود: در این پروژه عمرانی ۲۵۰ متر مکعب خاکبرداری انجام شده و جهت ساخت دیواره حوضچه حدود  ۳۰ سانتی متر بتن ریزی شده است.

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک اظهار داشت: طبق برآورد کارشناسان عمرانی، ساخت این پروژه اول خرداد ماه آغاز و ۱۵ تیرماه به پایان می رسد و هم اکنون این پروژه با ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی در خیابان ۶۰‌متری امام حسین(ع) در حال اجراست.