چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
بوستان های شهر كهریزك شناسنامه دار شدند

بوستان های شهر کهریزک شناسنامه دار شدند

در راستای ایجاد بانک اطلاعاتی فضای سبز شهر کهریزک، تمامی بوستان های شهر کهریزک شناسنامه دار شدند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ داریوش خطیر با اشاره به این خبر گفت: طرح شناسنامه دار کردن بوستان های شهر بنا به تاکید شهردار کهریزک از دی ماه سال گذشته کلید خورد و اکنون پس از گذشت ۵ ماه تمامی مشخصات بوستان های شهر کهریزک ،  در قالب کتابچه به ثبت رسید.

وی در تکمیل این خبر گفت:  در شناسنامه بوستان ها، مساحت، نشانی، نوع گونه های گیاهی، مشخصات (UTM) درج شده است.

خطیر در پایان اظهار داشت: شناسنامه دار شدن بوستان ها در هویت بخشی بوستان ها و کیفی سازی سرانه های فضای سبز شهر کهریزک اجرا و به اتمام رسیده است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0