چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
بازدید شهردارو اعضای شورای اسلامی شهر كهریزك از پروژه های عمرانی شهر

بازدید شهردارو اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از پروژه های عمرانی شهر

شهردار ، مدیران شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از پروژه های در دست اجرای شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در این بازدید ، پیشرفت فیزیکی پروژه ها را مثبت ارزیابی کردند.

شهردار کهریزک با اشاره به ویژگی های بوستان مشاهیر اظهار داشت: این بوستان با ۲۰ هزار متر مربع مساحت یکی از شاخص ترین بوستان های جنوب استان تهران‌محسوب می شود که فاز اول ان افتتاح و فاز تکمیلی آن تا هفته دولت آماده بهره برداری می شود.

وی افزود: بوستان معراج یکی از بزرگترین بوستان های قدیمی شهر کهریزک است که عملیات بهسازی و بازپیرایی این بوستان بر اساس مطالبات شهروندان در دست اجراست.

نعمت زاده در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر توجه مدیریت شهری به کیفیت اجرای پروژه ها، بازه زمانی اجرا و بهره برداری به موقع از پروژه ها نیز در فهرست اولویت های شهرداری قرار دارد که باتوجه به پیش بینی های انجام شده در هفته دولت شاهد افتتاح این پروژه ها خواهیم بود.

5.3.5.0
    V5.3.5.0