چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
اجرای آسفالت خیابان نهم جنوبی 60 متری امام حسین( ع)  منطقه قاسم آباد كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به درخواست صنعتگران ، آسفالت خیابان نهم‌جنوبی ۶۰ متری امام حسین(ع) در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفت

اجرای آسفالت خیابان نهم جنوبی 60 متری امام حسین( ع)  منطقه قاسم آباد کهریزک

در راستای مناسب سازی معابر شهرکهریزک،  آسفالت خیابان نهم ۶۰ متری امام حسین(ع) در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به درخواست صنعتگران ،  آسفالت خیابان نهم‌جنوبی ۶۰ متری امام حسین(ع) در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفت.

وی در تکمیل این خبر گفت: در این پروژه هم اکنون حدود ۴۷۰۰ تن آسفالت توزیع شده است که اجرای این طرح عمرانی در تسهیل تردد عابران و رانندگان تاثیر مطلوبی داشته است.

مصیبی اظهار داشت: به منظور افزایش کیفیت این طرح  عمرانی، عملیات زیرسازی خیابان در حال اجرا و آسفالت در دو لایه توزیع شده است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0