چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
بررسی مشكلات ترافیكی شهر كهریزك در دستور كار شورای ترافیك شهرداری كهریزك

بررسی مشکلات ترافیکی شهر کهریزک در دستور کار شورای ترافیک شهرداری کهریزک

جلسه هم اندیشی  هیئت مدیره سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ دکتر عفتی،عضو هیئت مدیره سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کهریزک  در جلسه ای با حضور  معاونت خدمات شهر و رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کهریزک  تسهیل امور ترافیکی شهر را مورد بحث و بررسی قرار داد.

در این جلسه مصوبات گذشته بررسی و باتوجه به میزان مطالبات اهالی و مسافران ایجاد ایستگاه حمل و نقل عمومی برای جابجایی مسافران ازایستگاه مترو  کهریزک به زندان حسن آباد و زندان لاجوردی نیز به تصویب رسید.

در ادامه جلسه بر اساس درخواست رانندگان و افزایش نرخ تورم مقرر شد با نظارت سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کهریزک ۲۵درصد به کرایه تاکسی های مستقر در ایستگاه مترو افزوده شود که این موضوع به طور تخصصی در دستور کار شورای ترافیک قرار گرفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0