چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
اجرای عملیات نهرسازی خیابان انبار حكیم شهر كهریزك آغاز شد

اجرای عملیات نهرسازی خیابان انبار حکیم شهر کهریزک آغاز شد

به منظور هدایت آب های سطحی شهر کهریزک، نهر کشی و جدولگذاری خیابان انبار حکیم شهر کهریزک به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ ناصر مصیبی با اشاره به این خبر گفت: باتوجه به وجود شیب نسبی زمین در خیابان انبار حکیم شهر کهریزک، عملیات نهرکشی و جدولگذاری این معبر از سوی واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک به اجرا در آمد.

وی افزود: در این عملیات عمرانی نهر خیابان به طول ۲هزار متر احداث شد و جدولگذاری نهر کانیو نیز جهت ساماندهی آبهای سطحی به اجرا در آمد.

مصیبی در پایان اظهار داشت: اجرای طرح نهرکشی این معبر یکی از بزرگترین مشکلات و معضلات اهالی و انبارداران این معبر را برطرف کرده است و باتوجه به پیش بینی های انجام شده این عملیات عمرانی تا پایان مرداد ماه به پایان می رسد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0