چهارشنبه, 27 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
تقدیر رئیس كلانتری ۱۷۹ خلیج فارس تهران بزرگ از شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛رئیس کلانتری 179 خلیج فارس عملکرد مدیریت شهرداری کهریزک در ایام سالروز ارتحال امام خمینی(ره) را مثبت و قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: وحدت، همدلی و اتحاد مدیران شهرداری کهریزک در  میزبانی از زائران مرقد مطهر ارزشمند و قابل تقدیر است

تقدیر رئیس کلانتری ۱۷۹ خلیج فارس تهران بزرگ از شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک

رئیس کلانتری خلیج  فارس تهران بزرگ از زحمات و تلاش بی وقفه شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک به دلیل خدمت رسانی به زائران در ایام ارتحال امام خمینی(ره) تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ رئیس کلانتری 179 خلیج فارس عملکرد مدیریت شهرداری کهریزک در ایام سالروز ارتحال امام خمینی(ره) را مثبت و قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: وحدت، همدلی و اتحاد مدیران شهرداری کهریزک در  میزبانی از زائران مرقد مطهر ارزشمند و قابل تقدیر است.

وی افزود: همکاری مناسب مدیریت شهری با نیروهای انتظامی جهت برقراری نظم و امنیت در مرقد مطهر، خدمت رسانی به زائران قدردانی کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0