پنج‌شنبه, 6 تير 1398
پیام تبریك شهردار كهریز ك به مناسبت عید سعید فطر
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۴

آماده سازی فضای اقامه نماز عید سعید فطر در شهر کهریزک

شهردار کهریزک از آماده سازی فضای عمومی شهر برای اقامه نماز باشکوه عید فطر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: هم اکنون در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر هستیم و باعث افتخار است که پس از یک ماه عبادت و روزه داری توفیقی نصیبمان شده است تا نماز باشکوه عید سعید فطر را اقامه کنیم.

شهردار کهریزک در تکمیل این مطلب گفت: به منظور خدمت رسانی و ارائه خدمات رفاهی به اهالی شهر و نمازگزاران عید فطر از هم اکنون اقدامات لازم برای مناسب سازی محوطه نماز عید در حال اجراست.

وی اظهار داشت: باتوجه به ثواب برپایی نماز عید فطر در فضای روباز، امسال نیز بنا به سنتی هرساله در ۲ نقطه از شهر مقابل مرکز درمانی هاشمی نژاد واقع در خیابان شهید مطهری و خیابان ۶۰ متری امام حسین( ع)  مقابل دبیرستان دمیرچی برای اقامه نماز مناسب سازی شده است تا بتوانیم در فضایی مناسب میزبان نمازگزاران شهر کهریزک باشیم.

وی خاطر نشان کرد: نظافت و شستشوی معابر و خیابان ها، تامین کفپوش مناسب برای زیر پای نمازگزاران، به کارگیری تمهیدات لازم از سوی نیروهای شهرداری جهت برقراری نظم، اعمال محدودیت های ترافیکی، نصب بنرهای اطلاع رسانی در سطح شهر و تهیه اقلام پذیرایی از نمازگزاران و ...  در دستور کار نیروهای حوزه های مختلف مدیریت شهری قرار دارد.

حضور یکپارچه اهالی شهر کهریزک در نماز باشکوه عید

اهالی شهر کهریزک در نماز باشکوه عید سعید فطر شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری؛ شهردار کهریزک عید سعید فطر را به تمامی اهالی شهر کهریزک تبریک گفته و حضور یکپارچه شهروندان در نماز عید فطر را نشان از همدلی و همبستگی مسلمانان و نمازگزاران عنوان کرد.

نعمت زاده در ادامه افزود: باتوجه به تدابیر پیش بینی شده از سوی مدیریت شهری دو نقطه از شهر برای اقامه نماز عید سعید فطر جانمایی و تجهیز شده است که باحلول ماه شوال و پایان یک ماه ضیافت الهی روزه داران در این نقاط حضور یافته و نماز پرفیض عید سعید فطر را به پا داشتند.

وی در پایان از اتحاد و انسجام نمازگزاران شهر کهریزک قدردانی و این تجمع مذهبی را جشن پایان ماه بندگی عنوان کرد.

در پایان نماز باشکوه عید فطر از تمامی نمازگزاران پذیرایی بعمل آمد.

پیام تبریک شهردار کهری ک به مناسبت عید سعید فطر

نعمت زاده، شهردار کهریزک فرا رسیدن عید سعید فطر را به اهالی روزه دار و مومن شهر کهریزک شادباش و تبریک گفت.

وی  ماه رمضان را ماه رحمت و مغفرت و  ضيافت الهي در ميعادگاه فطر دانست و گفت: خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفته و  توفیق حضور در این ضیافت نصیبشان شد.

شهردار کهریزک در ادامه این پیام گفت: در آستانه ی فرا رسیدن عید سعید فطر، عید برادری و برابری و گذشت، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی مومنان روزه دار و شما شهروندان ولایت مدار این عید بزرگ را خدمت تمامی شهروندان کهریزک تبریک گفته و امیدوارم عید سعید فطر عید آغاز حاکمیت برادری و صلح و گذشت در سرتاسر جهان به ویژه مسلمانان باشد.