۱۳۹۸/۰۳/۰۲
next    /  2 prev
پیام شهردار كهریزك به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر
نعمت زاده؛ سالروز  حماسه‌آفرینی فرزندان دلیر میهن در آزادسازی خرمشهر را به تمامی مردم شریف ایران به ویژه اهالی شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام شهردار کهریزک به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر

حماسه آزادسازی خرمشهر، برگ زرین افتخارات تاریخ ایران است

شهردار کهریزک افزود:  در این روز سرنوشت‌ساز فرزندان این سرزمین و  سربازان دلیر برای دفاع از میهن جانانه جنگیدند و پرچم پرافتخار ایران را بر فراز خاک آزادشده ایران به اهتزاز درآورده و برگ زرینی از افتخارات را در تاریخ پرفراز و نشیب ایران رقم زدند.

وی اظهار داشت : ایران مهد قهرمانان و نام آورانی چون ستارخان و دلواری ها و رزمندگانی است که همواره نامشان در تاریخ ایران خوش می درخشد.

سوم خرداد یادآور روز بزرگی است که ملت بزرگ ایران از همه اقشار صادقانه و خالصانه جنگیدند تا نام ایران همواره سربلند بماند و جا دارد باری دیگر این روز بزرگ را به تمامی حماسه آفرینان سوم خرداد تبریک‌گفت.